Garage och byggfirmor

Så var garaget färdigt och vi kan börja ställa in bilen i den. Slippa stå och skrapa rutorna om mornarna när det är kallt och mörkt ute och frost som man måste skrapa bort. Men nu kommer bilen att hålla sig varm och is och frostfri inne i garaget. Måste vara en av de mest praktiska tillbyggnationerna vi har gjort här hemma. När vi fixade fasaden var det i och för sig en ganska viktig renovering men det var ändå mer kosmetiskt än praktiskt.

Vi hade över hantverkare från Charlies Bygg & Allservices byggfirma i centrala Hofors. De gjorde ett väldigt bra jobb, det kan jag inte säga någonting annat om. De kan sin sak och verkar verkligen veta vad de sysslar med och hur de ska göra för att få ett eller annat resultat. Det är nog både utbildning och erfarenhet som ligger bakom det. För man blir bra av att läsa på om något men tillslut är det erfarenhet och vana som spelar in tyngst.

Jag vet att byggfirman jobbar i hela området kring Hofors i Gästrikland så antar att det inte borde vara några problem att ta hjälp av dem även om ni bor lite längre bort. Sen är det klart att det kanske finns andra byggfirmor närmare er men ibland kan det vara värt att ta någon lite längre bort för att de är så mycket bättre. Så jag säger, ge Charlies Bygg & Allservice en chans.