Thony Larsson http://www.thonylarsson.se Allt om bygg och snickeriarbeten Tue, 21 Aug 2018 06:49:17 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Mitt nya förråd är verkligen perfekt http://www.thonylarsson.se/mitt-nya-forrad-ar-verkligen-perfekt/ Tue, 21 Aug 2018 06:49:17 +0000 http://www.thonylarsson.se/?p=30 God morgon på er alla, och välkomna hit igen. Jag tänkte ta och berätta lite för er om ett företag i det här inlägget, eftersom jag vet att det är någonting som ni är många som tycker är spännande och intressant att läsa om, och därför så tänkte jag ta och prata om just det […]

Inlägget Mitt nya förråd är verkligen perfekt dök först upp på Thony Larsson.

]]>
God morgon på er alla, och välkomna hit igen. Jag tänkte ta och berätta lite för er om ett företag i det här inlägget, eftersom jag vet att det är någonting som ni är många som tycker är spännande och intressant att läsa om, och därför så tänkte jag ta och prata om just det här. Dagens företag som jag har valt att skriva lite om är Alexander Nilsson Entreprenad, och det här företaget är ett sådant som du kan anlita för det mesta när det kommer till sådant som har att göra med bygg i Boden med omnejd.

Anledningen till att jag valde just det här företaget är för att jag känner att det inte är tillräckligt många som faktiskt hyllar dessa företag tillräckligt mycket, med tanke på det strålande arbeten som de alltid utför åt oss. Jag känner att det nog hade varit svårt att få till ett fungerande samhälle om det inte vore för dessa företag, och speciellt detta, som arbetar med sådant som har med bygg i Boden att göra. Jag har själv anlitat dem för att hjälpa mig med att bygga ett litet förråd på min tomt, och det är svårt att säga någonting annat än att jag är helt nöjd med det resultat som de gav till mig när de var färdiga med arbetet. Det är ett snyggt och hållbart förråd som kommer att hålla precis hur länge som helst, tack vare det här företaget som kan det mesta när det kommer till bygg i Boden.

Inlägget Mitt nya förråd är verkligen perfekt dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Fasaden ska renoveras på Lidingö http://www.thonylarsson.se/fasaden-ska-renoveras-pa-lidingo/ Tue, 19 Jun 2018 11:24:04 +0000 http://www.thonylarsson.se/?p=28 När mina föräldrar gick bort när jag var 32 år gammal så tog vi över deras hus på Lidingö. Det är ett hus från 70-talet någon gång som de byggde själva, de ritade och var med och byggde det åtminstone. Jag har så många fina minnen här ifrån och därför var det självklart för mig […]

Inlägget Fasaden ska renoveras på Lidingö dök först upp på Thony Larsson.

]]>
När mina föräldrar gick bort när jag var 32 år gammal så tog vi över deras hus på Lidingö. Det är ett hus från 70-talet någon gång som de byggde själva, de ritade och var med och byggde det åtminstone. Jag har så många fina minnen här ifrån och därför var det självklart för mig att vi skulle köpa det när de gick bort. Det ligger på Lidingö som sagt och det passade bra för mig och min sambo som då bodde inne i Stockholm. Vi var vid den tidpunkten inne på att flytta lite utanför centrum för att inte behöva bo mitt i smeten, jag hade inte heller velat bo där när vi skulle få vårat första barn. Men nu när vi flyttar till mitt familjehem så får vi andra förutsättningar. Vi ska ta och renovera huset direkt med hjälp av ett byggföretag som heter Allsvenska Bygg & Platt AB. Vi ska ta och måla om överallt invändigt men det kan vi mestadels göra själva med hjälp av vänner och sen ska Allsvenska Bygg & Platt AB renovera köket, två badrum och fasaden. Fasaden är i rött tegel, som har passerat sitt bäst före datum. Vi ska byta till vit puts vilket kommer ge huset en helt ny karaktär. Detta byggföretag på Lidingö som vi har anlitat har gjort många liknande typer av projekt och renoveringar. de har stor erfarenhet och är aktiva i större delen av Stockholmsområdet men framförallt på Lidingö, Nacka, Danderyd och Hägersten. Vi valde att anlita dem nu för att min bror anlitade dem när han renoverade sitt garage och han var väldigt nöjd. Därför kändes det tryggt att anlita dem nu igen. Renoveringar ska snart påbörjas, tror det blir i början på Augusti, efter semestern. Vad som är bra då är att huset står tomt så att vi och byggföretaget kan arbeta fritt utan hinder i Lidingö. Vi har kvar vår lägenhet till årsskiftet har vi tänkt så att vi kan flytta in efter jul och nyår.

Inlägget Fasaden ska renoveras på Lidingö dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Garage och byggfirmor http://www.thonylarsson.se/garage-och-byggfirmor/ Tue, 05 Dec 2017 10:36:04 +0000 http://www.thonylarsson.se/?p=26 Så var garaget färdigt och vi kan börja ställa in bilen i den. Slippa stå och skrapa rutorna om mornarna när det är kallt och mörkt ute och frost som man måste skrapa bort. Men nu kommer bilen att hålla sig varm och is och frostfri inne i garaget. Måste vara en av de mest […]

Inlägget Garage och byggfirmor dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Så var garaget färdigt och vi kan börja ställa in bilen i den. Slippa stå och skrapa rutorna om mornarna när det är kallt och mörkt ute och frost som man måste skrapa bort. Men nu kommer bilen att hålla sig varm och is och frostfri inne i garaget. Måste vara en av de mest praktiska tillbyggnationerna vi har gjort här hemma. När vi fixade fasaden var det i och för sig en ganska viktig renovering men det var ändå mer kosmetiskt än praktiskt.

Vi hade över hantverkare från Charlies Bygg & Allservices byggfirma i centrala Hofors. De gjorde ett väldigt bra jobb, det kan jag inte säga någonting annat om. De kan sin sak och verkar verkligen veta vad de sysslar med och hur de ska göra för att få ett eller annat resultat. Det är nog både utbildning och erfarenhet som ligger bakom det. För man blir bra av att läsa på om något men tillslut är det erfarenhet och vana som spelar in tyngst.

Jag vet att byggfirman jobbar i hela området kring Hofors i Gästrikland så antar att det inte borde vara några problem att ta hjälp av dem även om ni bor lite längre bort. Sen är det klart att det kanske finns andra byggfirmor närmare er men ibland kan det vara värt att ta någon lite längre bort för att de är så mycket bättre. Så jag säger, ge Charlies Bygg & Allservice en chans.

Inlägget Garage och byggfirmor dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Maniek Byggtjänster i Sundbyberg http://www.thonylarsson.se/maniek-byggtjanster-i-sundbyberg/ Tue, 05 Dec 2017 09:59:51 +0000 http://www.thonylarsson.se/?p=24 Det finns många fördelar med att anlita en byggfirma framför att försöka sig på at göra allting på egen hand. För om du ser till att få assistans från kunniga snickare så kommer de att kunna jobba snabbare och verkligen göra allting på ett korrekt sätt för hållbara resultat. När det handlar om mindre projekt […]

Inlägget Maniek Byggtjänster i Sundbyberg dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Det finns många fördelar med att anlita en byggfirma framför att försöka sig på at göra allting på egen hand. För om du ser till att få assistans från kunniga snickare så kommer de att kunna jobba snabbare och verkligen göra allting på ett korrekt sätt för hållbara resultat. När det handlar om mindre projekt så är det många som väljer att göra arbetena själva, det gör jag själv också. Är det något som ska målas eller tapetseras eller sånt så fixar jag det helst på egen hand för att spara pengar och för att det inte är några direkta problem att göra det.

När det kommer till att riva väggar och bygga upp nya, helt enkelt mer omfattande renoveringar så tar jag alltid hjälp av en byggfirma, för inte ens chans att jag river en vägg som kanske visar sig vara bärande på egen hand. Det är bättre att överlåta allting sådant till hantverkare som vet vad man kan riva och inte för att det ska bli så bra som möjligt.

Maniek Byggtjänster är en byggfirma vi har haft hemma hos oss flera gånger när vi har behövt renovera och göra om här hemma. Det är duktiga och jobbar väldigt noggrant och det känns verkligen att de vet vad de gör. Så är det så att du också bor här i området kring Sundbyberg rekommenderar jag dem varmt.

Inlägget Maniek Byggtjänster i Sundbyberg dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Byggfirman i Haninge som kan hjälpa dig http://www.thonylarsson.se/byggfirman-i-haninge-som-kan-hjalpa-dig/ Mon, 04 Dec 2017 15:40:11 +0000 http://www.thonylarsson.se/?p=22 Sista renoveringen vi gjorde här hemma var när vi fixade iordning hallen. Det kanske inte är någon vidare stor renovering egentligen, men den var väldigt viktig. För det gör så stor skillnad det där, att man har en fin hall så att gäster som kommer på besök får en fin förstabild av hemmet. För då […]

Inlägget Byggfirman i Haninge som kan hjälpa dig dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Sista renoveringen vi gjorde här hemma var när vi fixade iordning hallen. Det kanske inte är någon vidare stor renovering egentligen, men den var väldigt viktig. För det gör så stor skillnad det där, att man har en fin hall så att gäster som kommer på besök får en fin förstabild av hemmet. För då är det den bilden som hänger med dem när de går genom resten av bostaden också. Eller det är i alla fall så jag ser det och det känns som att det är ganska troligt att det är så. Ganska rimligt och borde vara fler som tänker likadant.

Söker du efter en byggfirma i Haninge som kan hjälpa dig med ditt arbete så kan du med fördel vända dig till Ettans El & Design AB. De utför alla olika sorters byggarbeten vilket är något som kan ge dig visst lugn för att det innebär att det blir väldigt mycket mindre stress och oro kring det för dig.

Byggfirmor finns i många olika storlekar och former, både små och stora, och beroende på vad du önskar få ut av det så kan det vara bra att välja det ena eller det andra. Ibland är stora företag att föredra och ibland är det bättre med mindre.

Inlägget Byggfirman i Haninge som kan hjälpa dig dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Byggföretaget vi anlitade i Mora http://www.thonylarsson.se/byggforetaget-vi-anlitade-i-mora/ Mon, 04 Dec 2017 14:58:06 +0000 http://www.thonylarsson.se/?p=20 Att ta hjälp av byggföretag kan många gånger vara något som folk drar sig för och jag förstår inte riktigt varför. För varför inte bara direkt se till att ta hjälp av riktiga hantverkare som vet vad de gör istället för att försöka sig på att göra det själv och då misslyckas med det. Byggföretag […]

Inlägget Byggföretaget vi anlitade i Mora dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Att ta hjälp av byggföretag kan många gånger vara något som folk drar sig för och jag förstår inte riktigt varför. För varför inte bara direkt se till att ta hjälp av riktiga hantverkare som vet vad de gör istället för att försöka sig på att göra det själv och då misslyckas med det. Byggföretag som funnits med länge vet vad de sysslar med, det kan man oftast känna sig ganska säker på. Men då istället för att du ska behöva tänka så värst mycket mer på det så kan du överlåta ansvaret till dem och bli säker på ett gott resultat. För varför ska du stressa över något som du egentligen inte behöver göra och som du verkligen inte behöver tänka på alls egentligen.

När vi gjorde om köket hemma var det självklart att anlita ett byggföretag och då var det ju också ett stort projekt. För en köksrenovering är ju en av de mest avancerade renoveringarna som går att göra i en bostad. Vi hade snickare från Dahlins Byggtjänst AB i Mora som var över hos oss för renoveringen och jag kan verkligen säga att jag är nöjd med det arbete som de har utfört. Har verkligen fått mitt drömkök.

Dahlins Byggtjänst AB är ett byggföretag som är ganska litet, vilket jag vet kanske inte alls tycker om, men själv föredrar jag faktiskt mindre företag eftersom allting blir så mycket mer personligt då.

Inlägget Byggföretaget vi anlitade i Mora dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Elektriker i Kil med omnejd http://www.thonylarsson.se/elektriker-i-kil-med-omnejd/ Mon, 04 Dec 2017 14:40:10 +0000 http://www.thonylarsson.se/?p=18 När det bara handlar om snickeri och sådant som är genomförbart på egen hand utan vidare erfarenhet så är det en sak. Kanske handlar det om att måla om väggar eller tak, sådant som i alla fall jag själv aldrig skulle ta hjälp med utan definitivt se till att göra på egen hand istället. Men […]

Inlägget Elektriker i Kil med omnejd dök först upp på Thony Larsson.

]]>
När det bara handlar om snickeri och sådant som är genomförbart på egen hand utan vidare erfarenhet så är det en sak. Kanske handlar det om att måla om väggar eller tak, sådant som i alla fall jag själv aldrig skulle ta hjälp med utan definitivt se till att göra på egen hand istället. Men när det kommer till elinstallation, elservice och annat sådant så är det en helt annan sak. Då är det helt plötsligt nödvändigt att se till att ta hjälp av elektriker istället.

Kanske är det bara vid mer avancerade elarbeten eller kanske även vid lättare installationer av exempelvis lampor som du önskar få hjälp med att installera och då kan du göra det. Det kan likväl vara så att det inte alls bara handlar om säkerheten utan för att om du inte låter en elektriker göra arbetet utan försöker dig på att göra det på egen hand så gäller inte garantierna på det eftersom det bör göras av en behörig elektriker för att installationerna ska bli godkända.

Har inte så bra koll på de elfirmor som finns här i Kil men vet att det i alla fall bland annat finn en som heter NFs Elservice i Värmland AB som ska vara väldigt bra också, så antar att det blir de som får säga till er att ringa. Om inte annat så åtminstone så för att få klarhet kring vad det faktiskt handlar om.

Inlägget Elektriker i Kil med omnejd dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Att ta hjälp från ett byggföretag http://www.thonylarsson.se/att-ta-hjalp-fran-ett-byggforetag/ Mon, 04 Dec 2017 13:02:01 +0000 http://www.thonylarsson.se/?p=16 Att ta hjälp av ett byggföretag kan vara väldigt bra att göra om man ska göra någon stor renovering hemma. Chanserna för att man får det resultat man vill ökar och så behöver man inte heller tänka lika mycket på att hyra och få tag på verktyg och sådant, utan det blir något som hantverkarna […]

Inlägget Att ta hjälp från ett byggföretag dök först upp på Thony Larsson.

]]>
Att ta hjälp av ett byggföretag kan vara väldigt bra att göra om man ska göra någon stor renovering hemma. Chanserna för att man får det resultat man vill ökar och så behöver man inte heller tänka lika mycket på att hyra och få tag på verktyg och sådant, utan det blir något som hantverkarna fixar helt och hållet på egen hand.

När det kommer till byggarbeten och sådant så kan du med fördel vända dig till Alnö Bygg och Måleri i Sundsvall. Det är ett byggföretag som funnits ett bra tag, som har mycket kunniga hantverkare och där chansen därför är stor för att de ska kunna utföra professionella arbeten som ger hållbara och snygga resultat.

När vi hade snickare från Alnö Bygg och Måleri här hemma hos oss så fick de bygga om och renovera sovrummet och tv-rummet, båda två samtidigt eftersom vi tyckte det vara lika bra att ta tag i och fixa allt det på en och samma gång istället för att behöva ha hit dem flera gånger. Bättre då att de är här lite längre när de väl är det istället för att åka fram och tillbaka med alla sina grejer.

Inlägget Att ta hjälp från ett byggföretag dök först upp på Thony Larsson.

]]>